De Vijf Eiken De Vijf EikenEetcafé en restaurant

Iedere dag vanaf 10.30 geopend, met uitzondering van maandag (rustdag).

Aan de voorzijde bevindt zich het gezellige eetcafé, dat zowel voor als achter voorzien is van een zonneterras. “Buiten eten op het terras” is hier altijd mogelijk, dit door de serre met schuifelementen, zodat je zomers heerlijk buiten kunt genieten.

Voor de kinderen hebben we diverse spellen, een televisie met video en natuurlijk kleurplaten.

Ook hebben we een sfeervol restaurant dat geschikt is voor kleinere gezelschappen. Hier wordt u Bourgondisch ontvangen en kunt u in een intieme sfeer heerlijk genieten van de spijzen.

Het bedrijf biedt een scala aan mogelijkheden, van een kopje koffie met gebak tot diners, voor zowel zakelijk als familiaire ontvangst.

Feest- en vergaderzalen

Thans beschikt “De Vijf Eiken” ook over een uniek zalencomplex, te reserveren voor gezelschappen van 15 tot ca. 300 personen. Receptie mogelijkheden tot ca. 500 personen. De diverse zalen zijn ieder op een eigen manier aangekleed, van klassiek (brandend open haardvuur) tot grotere open zalen met tegelvloer die bijzonder geschikt zijn voor vergaderingen en recepties. De zalen zijn door middel van schuifwanden met elkaar te koppelen.

Kortom de ideale locatie voor uw party, receptie, familiediner of uw bijeenkomst in zakelijke sfeer.

Tot ziens !De Vijf Eiken