Copyright © 2013 by Ton Janssen ·  All Rights reserved to Manege  "De Vijf Eiken"
Pensionstalling

Bij manege en pensionstalling 'De Vijf Eiken' is het mogelijk uw paard of pony in pension te zetten. Als pensionklant heeft u de mogelijkheid om
gebruik te maken van al onze faciliteiten.
                                           
                              
Paardeboxen

Wij beschikken over 46 binnenstallen en 12 buitenstallen waarvan 1 quarantaine box. Wij bieden ruimte voor ruim 35 pensionpaarden en -pony's. Alle boxen zijn ruim opgezet en goed geventileerd. De stallen worden iedere dag gemest en opgestrooid.

Wij beschikken over binnen- en buitenstallen:
Binnenstallen: 3,5 x 3,0 meter
Buitenstallen : 3,0 x 3,0 meter

Voer

De paarden en pony’s worden 3 keer per dag voorzien van hooi of kuil. Tevens krijgen ze ook 2 keer per dag brok naar keuze.

Lessen

Als pensionklant heeft u de mogelijkheid om bij ons te lessen. Wij beschikken over instructrices. De instructrices geven dressuurlessen in groepsverband en privélessen. Het zijn gediplomeerde instructrices.

Weidegang

Er is genoeg gelegenheid om de paarden en pony’s weidegang te geven.


Buitenritten (eventueel onder begeleiding)

Vanuit Manege De Vijf Eiken behoort een rit door de bossen ook tot een van de mogelijkheden. Dit is zeer aantrekkelijk vanwege de mooie en bosrijke omgeving rijk aan ruiterpaden. Manege De Vijf Eiken is namelijk gelegen aan een uitgestrekt bosgebied met als bijzonderheid de aanwezigheid van onder meer Brabantse vennen en Schotse Hooglanders. Er is vanuit de manege de mogelijkheid om rechtstreeks de bossen in te gaan zowel te voet, fiets en natuurlijk te paard. U kunt hierbij gebruik maken van verschillende ruiterroutes met een lengte van ongeveer 30 km.

PaardeboxenVoerLessenWeidegangBuitenritten
Manege  De Vijf Eiken
Manege en Pensionstalling  De Vijf Eiken
Oosterhoutseweg 57,  5121 RE  Rijen
Telefoon: 0161-293679