Copyright © 2013 by Ton Janssen ·  All Rights reserved to Pensionstalling "De Vijf Eiken"
Pensionstalling

Bij pensionstalling 'De Vijf Eiken' is het mogelijk uw paard of pony in pension te zetten. Als pensionklant heeft u de mogelijkheid om gebruik te
maken van al onze faciliteiten.
                                           
                              
Paardeboxen

Wij beschikken over 46 binnenstallen en 12 buitenstallen waarvan 1 quarantaine box. Wij bieden ruimte voor ruim 58 pensionpaarden en -pony's. Alle boxen zijn ruim opgezet en goed geventileerd. De stallen worden iedere dag gemest en opgestrooid.

Wij beschikken over binnen- en buitenstallen:
Binnenstallen: 3,5 x 3,0 meter
Buitenstallen : 3,0 x 3,0 meter

Voer

De paarden en pony’s worden 3 keer per dag voorzien van hooi of kuil. Tevens krijgen ze ook 2 keer per dag brok naar keuze.

Weidegang

Er is genoeg gelegenheid om de paarden en pony’s weidegang te geven.


Buitenritten (eventueel onder begeleiding)

Vanuit Pensionstalling De Vijf Eiken behoort een rit door de bossen ook tot een van de mogelijkheden. Dit is zeer aantrekkelijk vanwege de mooie en bosrijke omgeving rijk aan ruiterpaden. Pensionstalling De Vijf Eiken is namelijk gelegen aan een uitgestrekt bosgebied met als bijzonderheid de aanwezigheid van onder meer Brabantse vennen en Schotse Hooglanders. Er is vanuit de pensionstalling de mogelijkheid om rechtstreeks de bossen in te gaan zowel te voet, fiets en natuurlijk te paard. U kunt hierbij gebruik maken van verschillende ruiterroutes met een lengte van ongeveer 30 km.

PaardeboxenVoerWeidegangBuitenritten
Pensionstalling De Vijf Eiken